Thuis nieuwe verhalen gedichten schrijven

Op dit deel van de site vind je mijn verhalen. Hier rechts kun je mijn korte verhalen lezen. Je kunt ze lezen in je browser of - als dat je voorkeur heeft - downloaden als pdf (door op de knop rechts van de titel te klikken).

In mei 2020 is Confessions of my life as a spider in eigen beheer uitgegeven, en in juni 2020 de Nederlandse vertaling ervan onder de titel Bekentenissen van mijn leven als spin. Dit is een bundeling en bewerking van een serie van veertien blogposts. Het vertelt op zeer grafische wijze het seksleven en de moorden die de protagonist begaat in zijn leven. Het gaat over de spectaculaire teloorgang van een psychopaat die op geen enkele wijze om kan gaan met conflictsituaties. Dit boek is alleen geschikt voor volwassenen, en niet voor hen met een zwak gestel. De tweede druk is te bestellen in mijn boekwinkeltje. De Engelstalige eerste druk, ook uitgekomen zonder ISBN, is nog te verkrijgen via mijn boekwinkel.

De verhalen Master Mind en Het Recht op de Waarheid zijn in 2002 in boekvorm verschenen. Dit werd uitgegeven door de Free Musketeers. Deze uitgave is ondertussen uitverkocht.

Het verhaal van ImmärdårkPDF

Mijn oudste mysterieuze verhaal over een dissident die een verscholen dorpje uit zijn isolement haalt.

Master MindPDF

Een spannend (jeugd)verhaal over de macht van liefde; vol magie en actie.

Het Recht op de WaarheidPDF

Een SciFi verhaal over de onveranderlijkheid van de menselijke aard, het belang van openbaarheid van bestuur, en tegelijkertijd een karikatuur van onze samenleving.

De CadansPDF

Een verhaal uit de Iraanse woestijn; een intense beschrijving van de strijd tussen machine en zandstorm, en de machteloosheid van de mens onder dit geweld.

Koude theePDF

Een intens verhaal over oorlog en vrede en tegelijkertijd een zoektocht naar morele verantwoordelijkheid. Wie heeft schuld aan wie?

Memoires van een vliegPDF

Een luchtige penoefening over de memoires van een vlieg; geschreven als reactie op de uitdaging ruim 500 woorden over iets onbenulligs te schrijven.