Thuis verhalen gedichten schrijven

Op dit deel van de site vindt u mijn verhalen. Hier rechts kunt u mijn korte verhalen lezen. U kun ze lezen in uw browser of - als dat uw voorkeur heeft - downloaden als pdf (door op de knop rechts van de titel te klikken).

In mei 2020 is Confessions of my life as a spider in eigen beheer uitgegeven, en in juni 2020 de Nederlandse vertaling ervan onder de titie Bekentenissen van mijn leven als spin. Dit is een bundeling en bewerking van een serie van veertien blogposts. Het vertelt op zeer grafische wijze het seksleven en de moorden die de protagonist begaat in zijn leven. Dit boek is alleen geschikt voor volwassenen, en niet voor hen met een zwak gestel. De Nederlandstalige eerste druk is reeds uitverkocht; de tweede druk wordt in september 2020 verwacht. De Engelstalige eerste druk, uitgekomen zonder ISBN, is nog te verkrijgen via mijn boekwinkel.

De verhalen Master Mind en Het Recht op de Waarheid zijn in 2002 in boekvorm verschenen. Dit werd uitgegeven door de Free Musketeers. Deze uitgave is ondertussen uitverkocht.

Het verhaal van ImmärdårkPDF

Mijn oudste mysterieuze verhaal over een dissident die een verscholen dorpje uit zijn isolement haalt.

Master MindPDF

Een spannend (jeugd)verhaal over de macht van liefde; vol magie en actie.

Het Recht op de WaarheidPDF

Een SciFi verhaal over de onveranderlijkheid van de menselijke aard, het belang van openbaarheid van bestuur, en tegelijkertijd een karikatuur van onze samenleving.

De CadansPDF

Een verhaal uit de Iraanse woestijn; een intense beschrijving van de strijd tussen machine en zandstorm, en de machteloosheid van de mens onder dit geweld.

Koude theePDF

Een intens verhaal over oorlog en vrede en tegelijkertijd een zoektocht naar morele verantwoordelijkheid. Wie heeft schuld aan wie?

Memoires van een vliegPDF

Een luchtige penoefening over de memoires van een vlieg; geschreven als reactie op de uitdaging ruim 500 woorden over iets onbenulligs te schrijven.